Etusivu 


Tapaninpäivänspeciaali 26.12.2019

Tapaninpäivänä 26.12. kannattaa suunnata Verkatehtaalle, jossa kartanmyynti on avoinna klo 15-16 välillä. 

Tällä kertaa liikutaan hieman aikaisempaa pienemmällä alueella, joten suorituksen enimmäisaika on 45 minuuttia normaalin 60 minuutin sijaan. Luvassa on paljon hienoja rasteja, joista osassa on pientä puuhaa tarjolla. Karttana suunnistuksen sprinttikartta 1:4500. 

Kannattaa ehdottomasti tulla mukaan!


Ratamestarin ennakko: 11.12.2019 Linna-Kantola
Street-O -tapahtumasarjan kuudes ja viimeinen tapahtuma on Linna-Kantola alueella. Yhteipisteiden tauloukosta löytyy vielä Jukolanviestin joukkueellinen (7) henkilöitä, jotka ovat osallistuneet jokaiseen tapahtumaan. Vaikka tapahtuma onkin viimeinen syksyn sarjassa, muistakaa kuitenkin Tapaninpäivän Joulu-spesiaali alkaen klo 15 ja lähtöpaikkana Verkatehdas.

Tämänkertaisen tapahtuman haasteena ja esteenä on vesi, joka vaikeuttaa reitinsuunnittelua ja rastipistevalintoja etenkin pidemmän matkan juoksijalla. Rastipisteinä tarjoillaan mm. historiallisia kohteita. Olemme ”aukaisseet” muutamia yleisten tilojen pihoja, näin on saatu myös suunnistajien käyttöön uutta näkökulmaa keskustan lähialueisiin.

Rastipisteitä on keskusta-alueella ja juoksureitit kulkevat osin vilkkaasti liikennöityjen katujen varsilla. Muistakaa turvallisuus ja liikennesäännöt sekä huomioikaa karttaan merkityt vilkkaiden teiden alitukset.

 


Joulun valoja.


Poltinahon pyöritykset pyöritty
Pakkanen, vesisade, hyvä syyskeli, räntäsade ja pääkallokeli. Siinä syksyn sarjan kelit, vielä koetaan yksi keli GM:n katteelta. Jouluspeciaalissa Tapaninpäivänä on sitten toivottavasti täydellinen joulusää!

Tämän viikkoinen ”muutos” konseptiin koski pisteytystä. Tällä kertaa kaikki isot pisteet oli sijoitettu lähdön ja maalin läheisyyteen. Lyhyemmälläkin lenkillä ehti kerätä muutaman sata pistettä. Suurimpana reitin rajaajana taisi olla Rapamäki; syynä iso nousu vai harjun takana olleet pienet pisteet?

Kiitos osallistujille! Ensi viikolla taas jotain muuta, tervetuloa!

Ps. http://streeto.laitamaki.fi sivulle päivitetään yhteispisteet, kun muutamat korjaukset on saatu tehtyä. Aikaa lähettää korjauspyynnöt on huomiseen klo 12 sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Ratamestarin ennakko: 04.12.2019 Poltinaho

Postilakko on ohi, joten saimme ensi viikon aivojumpan päävastuulliselta postia. Ratamestari avaa tulevaa tapahtumaa seuraavasti; kaikki tulkinta jää lukijalle.
 
"Oho", voi olla se sana, joka pääsee suusta, kun saatte lähtöhetkellä kartan käteen ensi keskiviikkona. Nyt on nimittäin jotain erilaista, mihin ei vielä olla aikaisemmin törmätty. Perusperiaate on edelleen sama, mutta reitin suunnittelu tarjoaa ihan uudenlaista haastetta. Ja tämä koskee ihan yhtä lailla kolmen kilometrin kävelijää, kuin 12 km:n juoksijaakin. En paljasta enempää. Tule testaamaan ja kerro, jos olen väärässä.
 
Nythän on pikkujoulujen luvattu aika. Radoittaja on saanut salaperäiseltä taholta vihiä, että tapahtuman aikana on myös satunnaisia satuolentoja liikkeellä. Horisontissa tanssivat vihreät pikku-ukot tuskin ovat vielä tapahtuman aikana hereillä, mutta punanuttuisia tonttuja saattaa hyvinkin olla. Voi olla itse pukin muorikin? Mistä nämä hiippalakit sitten löytää, jää arvoitukseksi. Ehkä sellaisessa rastiryppäässä, missä ei pisteiden valossa voi olla käymättä. Etsikää tontut, sillä heillä voi olla jotain tarjolla...
 
Bror Backe, radoittaja
 
Ps. pistetaulukkoon lisätty Hätilän pisteet.


Uutta ja vanhaa. Sitä on viides tapahtuma.


Pisteet Ojoisten tapahtumasta korjattu

Olemme saaneet pisteet päivitettyä Ojoisten tapahtumasta, samoin on päivitetty yhteispistetaulukko. 

Yhteispisteet

Harmillinen muutos ”maastossa” rastin 23 osalta (vallihaudan rakentaminen valmistui ja työmaakyltti oli viety pois) antoi kaikille osallistujille em. rastilta pisteet. Samoin rastilla 25 sai pisteet, kunhan vastaus sisälsi numeroyhdistelmän 2 ja 4. Kysymys rakennuksen väristä rastilla 53 aiheutti tulkintaa vastauksissa, joten kaikki värit toivat pisteet.

Kun kysymyslomakkeella ja/tai vastaussivulla netissä vastauksen muoto on (x,xm) syötetään vastaukseksi 1,2m tai (xxxxm2) syötetään vastaukseksi 5700m2 eli syötä vastaukseen myös yksikkö, jos se on sulkeiden sisällä.

Tapahtumasta lasketaan myös kokonaispisteitä, jotka päivitetään aina kun tapahtuman pisteet on saatu korjattua. Tavoitteena on saada korjaukset julkaistua perjantain aikana. Toivomme teidän käyttävän nimeänne muodossa: Etunimi Sukunimi. Jos haluatte esiintyä taiteilijanimillä tai ryhmän nimillä, sekin sopii tässä tapahtumasarjassa. Varmistatte taiteilija- tai joukkuenimenne mukaan yhteispisteisiin laittamalla sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Laittakaa myös viestiä, mikäli haluatte ”yhdistää” ensimmäisten tapahtuminen pisteet samalle nimelle.  


Ratamestarin ennakko: 27.11.2019 Keskusta - Hätilä

Neljäs tapahtuma starttaa kahden yön kuluttua. Ratamestari lähettää tässä terveisensä.
"Radan suunnitteleminen oli erityisen hauskaa koska liikumme aivan kaupungin ytimessä. Tori on saanut jo jouluisen ilmeen ja se luo oman tunnelman rastien etsimiseen. Rata antaa mahdollisuuden hyvien pisteiden keräämiseen lyhyemmälläkin kiertämisellä. Haastetta etsiville löytyy pisteitä Sairiosta saakka. Rastimääritelmistä löytyy historiallisia elementtejä modernilla tvistillä höystettynä.

Erityisen huomion haluan kiinnittää turvallisuuteen. Liikumme keskustassa joten liikkennesääntöjä ei saa unohtaa ja näkyvyyteen tulee kiinnittää nyt erityistä huomiota. Liikaa heijastavaa materiaalia ei voi olla päällä. Karttaan on merkitty pinkillä värillä sallitut ylityskohdat Paasikiventielle ja Viipurintielle. Takuulla hauska ulkoilutapahtuma jälleen tulossa."


Jouluvalot ilahduttavat myös Street-O -kulkijoita.


 

 Etusivu 


Hämeenlinnan tapahtumat järjestetään seurayhteistyönä (Hauhon Sisu, Hämeenlinnan Tarmo, Hämeenlinnan Suunnistajat, Kalvolan Keihäs, Musta Neliö ja Tawastia Trail Club).

Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Facbook: Hämeenlinna Street-O – Tapahtumakohtaisen järjestäjän puhelinnumeron löydät kartan vastauslomakkeen  alareunasta.