Seuraava tapahtuma - Kartta ja vastaukset Osallistujan ohje - Tapahtumat kartalla - Arkisto


Kaupunkisuunnistusta Hämeenlinnassa

Street-O kaupunkisuunnistus alkaa Hämeenlinnassa syksyllä 2019 kuudella tapahtumalla, tapahtumakeskus sijaitsee Kauppakeskus Goodman:nin Tulliaukiolla. Lähdöt kello 17.30-19.00. Lisätietoja tapahtumasta löydät street-o.fi/hameenlinna tai tapahtuman Facebook sivuilta.


Poltinahon pyöritykset pyöritty
Pakkanen, vesisade, hyvä syyskeli, räntäsade ja pääkallokeli. Siinä syksyn sarjan kelit, vielä koetaan yksi keli GM:n katteelta. Jouluspeciaalissa Tapaninpäivänä on sitten toivottavasti täydellinen joulusää!

Tämän viikkoinen ”muutos” konseptiin koski pisteytystä. Tällä kertaa kaikki isot pisteet oli sijoitettu lähdön ja maalin läheisyyteen. Lyhyemmälläkin lenkillä ehti kerätä muutaman sata pistettä. Suurimpana reitin rajaajana taisi olla Rapamäki; syynä iso nousu vai harjun takana olleet pienet pisteet?

Kiitos osallistujille! Ensi viikolla taas jotain muuta, tervetuloa!

Ps. http://streeto.laitamaki.fi sivulle päivitetään yhteispisteet, kun muutamat korjaukset on saatu tehtyä. Aikaa lähettää korjauspyynnöt on huomiseen klo 12 sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Ratamestarin ennakko: 04.12.2019 Poltinaho

Postilakko on ohi, joten saimme ensi viikon aivojumpan päävastuulliselta postia. Ratamestari avaa tulevaa tapahtumaa seuraavasti; kaikki tulkinta jää lukijalle.
 
"Oho", voi olla se sana, joka pääsee suusta, kun saatte lähtöhetkellä kartan käteen ensi keskiviikkona. Nyt on nimittäin jotain erilaista, mihin ei vielä olla aikaisemmin törmätty. Perusperiaate on edelleen sama, mutta reitin suunnittelu tarjoaa ihan uudenlaista haastetta. Ja tämä koskee ihan yhtä lailla kolmen kilometrin kävelijää, kuin 12 km:n juoksijaakin. En paljasta enempää. Tule testaamaan ja kerro, jos olen väärässä.
 
Nythän on pikkujoulujen luvattu aika. Radoittaja on saanut salaperäiseltä taholta vihiä, että tapahtuman aikana on myös satunnaisia satuolentoja liikkeellä. Horisontissa tanssivat vihreät pikku-ukot tuskin ovat vielä tapahtuman aikana hereillä, mutta punanuttuisia tonttuja saattaa hyvinkin olla. Voi olla itse pukin muorikin? Mistä nämä hiippalakit sitten löytää, jää arvoitukseksi. Ehkä sellaisessa rastiryppäässä, missä ei pisteiden valossa voi olla käymättä. Etsikää tontut, sillä heillä voi olla jotain tarjolla...
 
Bror Backe, radoittaja
 
Ps. pistetaulukkoon lisätty Hätilän pisteet.


Uutta ja vanhaa. Sitä on viides tapahtuma.


Tapahtumat, tulokset, kartat ja rastimääritteet
Käy vastaamassa rasteilla olleisiin kysymyksiin netissä tapahtuman jälkeen, klo 21.59 mennessä  (street-o.fi/hameenlinna/vastaukset). Tulokset julkaistaan tämän sivuston Tulokset -osiossa välittömästi tallennettuasi em. vastauslomakeen. Julkaisemme tapahtuman kartan ja oikeat vastaukset tapahtuman jälkeen vastauslomakkeen sulkeuduttua (normaalisti noin klo 22.00). Tulokset öydät street-o.fi/hameenlinna -sivulta, tulokset linkistä.

1. 06.11.2019 Myllymäki kartta vastaukset tulokset
2. 13.11.2019 Kauriala kartta vastaukset tulokset
3. 20.11.2019 Ojoinen kartta vastaukset tulokset
4.  27.11.2019 Keskusta-Hätilä kartta vastaukset Tulokset
5. 04.12.2019 Poltinaho Kartta vastaukset Tulokset
6. 11.12.2019 Linna- Kantola Kartta vastaukset  

 

Yhteispisteet


Mikäli haluat lähettää kysymyksen tai kommentin koskien tuloksia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tapahtumaa seuraavana päivänä kello 12.00 mennessä.
  Yhteispisteet päivitetään tulosten valmistuttua.


Osallistujan ohje, mallia "rautalanka"
Ohessa tiivistetyt ohjeet kuinka toimit Hämeenlinna Street-O taphtumisssa.

1. Saavu keskustaan parhaaksi katsomallasi kulkupelillä ja pysäköi sopivaan paikkaan.

2. Street O:n tapahtumateltan löydät Kauppakeskus Goodmanin pohjoispäädyn Tulliaukiolta pääoven läheltä. Tule tapahtumateltalle suorittamaan maksu ja lainaamaan emit (omaa voi ja toivotaan käytettäväksi, jos on).

3. Maksu on 7€, 16 vuotiaat ja nuoremmat veloituksetta.

4. Heijastin on pakollinen varuste. Jos ei ole omaa, järjestäjällä on rajattu määrä heijastimia/heijastinliivejä varalla. Ota mukaan myös vedenkestävä tussi vastausten kirjoittamista varten (tusseja myydään 2 €/kpl). Kartta on säänkestävää paperia, mutta vesisateen sattuessa oma karttamuovi on suositeltava varuste, koska vastausten kirjoittaminen sujuu paremmin sateensuojassa olleeseen karttaan.

5. Siirry lähtöön ja nauti ulkoilusta.

6. Maaliin palattuasi käy vielä tapahtumateltalla lukemassa suorituksesi aika ja palauta mahdollinen laina-emit.

7. Käy klo 21.59 mennessä vastaamassa rasteilla olleisiin kysymyksiin netissä (street-o.fi/hameenlinna/vastaukset).

8. Ensi viikolla uudestaan

Yksityiskohtaiset ohjeet löydät täältä: https://laitamaki.fi/streeto/ohje.pdf  sekä tämän sivuston Ohjeet-osiosta.”

 


Hämeenlinnan tapahtumat järjestetään seurayhteistyönä (Hauhon Sisu, Hämeenlinnan Tarmo, Hämeenlinnan Suunnistajat, Kalvolan Keihäs, Musta Neliö ja Tawastia Trail Club).

Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Facbook: Hämeenlinna Street-O – Tapahtumakohtaisen järjestäjän puhelinnumeron löydät kartan vastauslomakkeen  alareunasta.